Våre beste pinsetips

Våre beste pinsetips

Pinsen nærmer seg med stormskritt og det er kanskje tid for familiekos og gjester, noe som kan innebære stress. Vi gjør det litt enklere for deg og deler våre beste tips!

 

1. Alkoholfrie bobler i glasset

Det finnes en rekke alternativer for deg som ønsker noe alkoholfritt i glasset. Tonics og sodaer fra Three Cents er et godt alternativ.  I tillegg til å være  et vinnende valg for blanding av drinker, kan også Three Cents nytes alene. Bak merkevaren er bartendere som ønsket et kvalitetsprodukt med naturlige ingredienser, balansert smak, og akkurat passelig med bobler.


Three Cents Sparkling Lemonade

Sparkling Lemonade er en av Three Cent sine nyere smaker, med fruktig smak av søt og syrlig lemonde. Den passer ypperlig alene, eller blandet i en drink.

Les mer her

 

2. En deilig  sommerpunsj 

Om man venter gjester kan det for mange oppleves som stressende og mye å gjøre i forkant av sammenkomsten. Spar tid ved å lage en stor punsj til gjestene dine, enten med eller uten alkohol. En glasstønne har plass til mye, både væske, is, frukt , og passer perfekt til å ha ute siden den er tett, og man unngår å få uvelkommende innsekter på besøk. 


Glasstønne med tappekran - 3,5 liter

Glasstønne på 3,5 liter fra Kilner, som passer perfekt til å servere punch eller taptails fra. Fyll med drikke, isbiter og f.eks. lime eller sitronskiver. Tappekranen i brass lar gjester servere seg selv, og det er enkelt å fylle på fra toppen av tønnen.

Les mer her

 

3. Hold drikken kald

Lunken drikke - nei takk. Sørg for at gjestene dine får servert kald drikke, med. en champagnebøtte. Fyll opp med is, sett flasken i bøtten og den kan stå fremme både ute og inne. Isen vil begynne å smelte, men det gjør ingenting. Den gjenværende isen er med på å kjøle ned vannet og holder drikken kald og god lenge. Egner seg til brunsj, sene kvelder, terrassekos, eller på middagsbordet. 

 

Champagnebøtte - Gull

Tidløs champagnebøtte i stål med gullbelegg og håndtak, av merket Viners. Rommer fire liter. Kan også fåes i flere farger.

Les mer her

 

 


 

Tilbake til bloggen