Hvordan åpne en flaske uten en flaskeåpner?

Hvordan åpne en flaske uten en flaskeåpner?

Vi er vel alle enige i at en kald øl, cider eller brus smaker best i glassflaske, men hvor irriterende er det vell ikke når man ikke har en flaskeåpner? Heldigvis har vi samlet noen triks til hvordan man åpner en flaske uten flaskeåpner.

 

1. Nøkler

Bruk den ene hånden din til å presse langsiden av nøkkelen under korken på flasken, og twist deretter nøkkelen oppover for å løsne korken. Om den ikke kommer av på første forsøk kan du prøve å vri flasken litt helt til korken faller av.


2. Ring

Legg hånden over flasken og plasser undersiden ringefingeren under toppen. Vipp flasken ca. 45 grader, ta så tak øverst på flasken og trekk tilbake. Merk at det kan være en fordel å unngå å bruke en sølv- og gullringer da de kan bøye seg eller få skader..


3. 100-lapp

Selvom det kanskje høres rart ut, så funker det faktisk. Brett 100-lappen nok ganger til at den blir solid nok, og plasser den under korken, press til den faller av.


4. En annen flaske

Denne metoden fungerer overraskende bra! Bruk en annen flaske og snu den opp ned slik at korkene låser seg sammen. Dra så flaskene fra hverandre samtidig som at korkene er låst sammen, og en av de vil falle av. Ulempen med denne metoden er at det dog ikke er noen garanti for hvilken kork som faller av, og det kan derfor være en fordel å gjøre det over en vask for å unngå søl. Er du utendørs, trenger du ikke tenke på dette. 


Lykke til!

Tilbake til bloggen