Stroodles Pastasugerør - nedbrytbare, smakløse og spiselige!

Stroodles Pastasugerør - nedbrytbare, smakløse og spiselige!

Plast er ut og pappsugerør fungerer fint i fem minutter. Deretter blir pappen fuktig, sugerøret bøyer seg og opplevelsen av å være miljøbevisst blir kjip, både for de som drikker og deg som serverer. Klar for å ta et grep for miljøet?  Vi introduserer Stroodles pastasugerør! Klar for litt fakta?

1.Stroodles er 100% nedbrytbare!

Sugerørene er laget av noe så enkelst som hvete og vann, som gjør de 100% nedbrytbare. Ved å bruke Stroodles gjør man miljøet en tjeneste. 


2. Stroodles har 1 times brukstid

Leter du etter et alternativ til sugerør som har lang brukstid slik som plastsugerør, og er miljøvennlig slik som pappsugerør? Stroodles er svaret! Sugerørene varer nemlig i én hel time. Det er lenge nok til å nyte et helt glass. Det beste av alt - de blir ikke myke før en time har gått. 


3. Stroodles er 100% smakløse

Er du lei av pappsmak i munnen ved bruk av pappsugerør? Stroodles er også smakløse, og du kan derfor nyte drinken din helt uten ettersmak.


4. Stroodles er spiselige

Vi vet hva du tenker… kan jeg spise de? Oh yes. Og det er noe av det kuleste med Stroodles.  "Kan de kokes tenker du?" Ja svarer vi 🧡 "Sugerør-bolognese sier du" Mhmm... sier vi


Tilbake til bloggen