Hacks for hjemmebartendere - del to

Hacks for hjemmebartendere - del to

Vi har tidligere publisert en artikkel med hacks for hjemmebartendere. Vi har heldigvis mange flere kort i ermet som kan hjelpe deg på vei, så her kommer en del 2.


1. Bruk garnityr for å spice opp kjedelige drinker

Garnityr er svært godt å ha når man skal lage drinker. Noe så enkelt som litt tørket frukt og noen bær kan få en kjedelig drink til å se spennende l ut.


B&F - tørkede skiver av ananas of blodappelsin

 

2. Brent appelsinskall

Er du klar for å imponere gjestene dine?. I tillegg til garnityr, kan man kutte en stilk av appelsinskall og brenne den over drinken før du tilsetter den. Dette vil gi en lett, røykaktig sitrussmak som passer perfekt til en rekke drinker.


3. Dypp kanten av cocktailglasset i salt eller sukker

En annen måte du kan piffe opp drinken på er ved å dyppe kanten på glasset i salt eller sukker. Dette gjør du ved å først fukte kanten øverst på glasset, for så å lett presse glasskanten i sukker eller salt, avhenging av hvilken type cocktail du lager. Det vil for eksempel være mest passende å dyppe glasset til en martini i salt, og glasset til en mojito i sukker.

 

4. Store gode isbiter

Nøkkelen til gode drinker starter med riktige isbiter, som er en rimelig måte å forbedre drinkene dine på. Man vil unngå å få utvannede drinker, derfor er det lurt med store isbiter som tar lengre tid å smelte. I vår nettbutikk finner du isbitbrett i forskjellige fasonger og størrelser - opptil 4,5 cm kuber.


Isbitbrett - Store kuber 4,5 cm

 

Tilbake til bloggen