Våre 3 favorittsiruper fra Monin og hva de kan brukes til

Våre 3 favorittsiruper fra Monin og hva de kan brukes til

Siruper fra Monin har blitt svært populære de siste årene, og har vunnet tillit blandt bartendere og baristaer over hele verden. Sirupene finnes i over 200 ulike smaker og vi har et stort utvalg av de i vår nettbutikk. Her er våre 3 favoritter og hva de kan brukes til!

 

1. Monin Grenadine

Grenadinesirup er en nøkkelingrediens i flere kjente drinker, og forbedrer både drinkens smak og utseende. Sirupen kan også brukes til hverdags, eksempelvis ved å helle en liten skvett i appelsinjuicen eller i lemonade for å gjøre frokostdrikken litt mer spennende. Man kan også lage saft med sirupen ved å bruke blandingsforholdet 1:8. 


Vi elsker Monin Grenadine nettopp fordi det kan brukes til både hverdags og cocktails. Mimosa og Tequila Sunrise er bare et fåtall av cocktails den kan brukes til!

 

2. Monin Pasjonsfrukt

Monin Pasjonsfrukt tiltrekker med sin deilige lukt, farge og smak. Sirupen kan brukes i flere ulike cocktails, som eksempelvis Hurricane og Mitch Martini. Eller du kan lage istè ved å bruke blandingsforholdet 1:8 med vann, lemonade og smoothies. I tillegg kan man tilsette en skvett i en varm kopp te for en rikere smak.

 

3. Monin Karamell

Sist men ikke minst; Monin Karamell. Vi elsker kaffe, og ved å tilsette en liten dæsj karamellsirup, blir morgenens kaffekopp tatt til nye høyder! Monin Karamell kan brukes i både varme og kalde kaffedrikker, milkshaker, frapper, cocktails og mer!

 

 

Tilbake til bloggen