Fem oppskrifter med Aperol

Fem oppskrifter med Aperol


Det nærmer seg påske og Aperol Spritz har lenge vært en kjent slager i påskesola. Man får derimot mange Aperol Spritz av bare en flaske Aperol og kanskje er du på utkikk etter noe annet man kan lage med det resterende av aperolen? Her har du fem oppskrifter som kan lages med Aperol.

Aperol Spritz

Denne klassiske cocktailen er den perfekte forfriskende drinken på en varm dag. Bland 3 deler Prosecco, 2 deler Aperol og 1 del kullsyrevann. Server i et vinglass med mye is og en appelsinskive. 


Aperol Negroni

En vri på den klassiske Negroni, denne cocktailen kombinerer 3 cl gin, 3 cl Aperol og 3 cl søt vermouth. Rør med is og sil over i et steinglass med is. Pynt med appelsinskall.

 

Aperol Margarita

Legg til litt italiensk stil til margaritaen din med denne oppskriften. Kombiner 6 cl tequila, 3 cl Aperol, 3 cl limejuice og 1,5 cl  agavenektar i en shaker med is. Rist godt og sil over i et saltkantet glass fylt med is. Pynt med en limekive. 


Aperol Sour

Denne sitrusaktige cocktailen er perfekt for de som elsker litt syrlighet i drinkene sine. Bland 6 cl Aperol, 3 cl sitronsaft og 1,5 cl enkel sirup i en shaker med is. Rist godt og sil over i et steinglass fylt med is. Pynt med en appelsinskive. 


Aperol og Grapefruit Collins

Denne forfriskende cocktailen er perfekt for brunsj. Kombiner 6 cl Aperol, 6 cl grapefruktjuice og 3 cl gin i en shaker med is. Rist godt og sil over i et Collins-glass fylt med is. Topp med kullsyrevann og pynt med en grapefruktskive.

Tilbake til bloggen