Fem oppskrifter med Amaretto

Fem oppskrifter med Amaretto

Amaretto er en likør som egner seg godt i ulike cocktails, men passer også godt i kaffe og søte drikker. Har du Amaretto stående og ønsker å prøve noe nytt? Her er fem oppskrifter med Amaretto.

Amaretto Sour

En klassisk cocktail som er søt og sur, denne drinken er laget med 6 cl amaretto, 3 cl sitronsaft og 1,5 cl enkel sirup. Rist med is og sil over i et steinglass fylt med is. Pynt med en skive av kirsebær og appelsin. 


Amaretto Coffee

Denne drinken er perfekt for kaffeelskere. Bland 3 cl amaretto med 18 cl varm kaffe. Topp med kremfløte og strø over kanel. 


Godfather

En enkel og deilig drink, Godfather er laget med 6 cl Scotch og 3 cl amaretto. Hell over is i et lowballglass og rør forsiktig. 


Almond Joy Martini

Denne dessertinspirerte drikken er perfekt for de med en søt tann. Kombiner 6 cl amaretto, 3 cl sjokoladelikør og 3 cl kokosrom i en shaker med is. Rist godt og sil over i et martiniglass. Pynt med sjokoladespon. 


Italiensk solnedgang

Denne forfriskende cocktailen er perfekt for sommeren. Bland 3 cl amaretto, 3 cl ferskensnaps og 9 cl appelsinjuice i en shaker med is. Rist godt og sil over i et høyt glass fylt med is. Topp med en skvett grenadin og pynt med en appelsinskive.

Tilbake til bloggen