De beste julegavene

De beste julegavene

Julen nærmer seg og julegavehandelen er godt i gang for mange. Det kan derimot være vanskelig å finne gode julegaver, spesielt til den som har alt og heller ikke ønsker seg noe. I denne artikkelen har vi samlet julegavetips som faller i smak hos mange og passer perfekt å kjøpe til den som har alt.

1. Barkit

Et barkit er en fin investering til kjøkkenet og åpner opp for en hel verden av drinker man kan lage hjemme og invitere gjester på. Barkit Essentials kommer i en stilig innpakning og inneholder alt av nødvendig utstyr: Barskje, muddler, barsil, shaker, to pourere og et målebeger. Vårt utvalg av barkits finner du her.

2. Cocktailglass

Hvem ønsker å servere stilige cocktails i kjedelige glass? Cocktailglass kan brukes til en rekke drinker og får nytelsene til å se profesjonelle ut. Perfekt dersom man ønsker å invitere gjester på en drinkkveld hjemme istedet for å møtes på bar. Et utvalg av cocktailglass finner du her.

 

3. Kaffesirup

Kaffesirup med deilige smaker av sjokolade, pumpkin spice, karamell og vanilje faller i smak hos de fleste, og kan også brukes til milkshakes, frapper og mer. Utforsk alle våre sirupsmaker her.

 

4. Gavekort

Gavekort er en sikker julegave hvor man selv kan velge hva man ønsker. Er du på utkikk etter julegave til en drinkentusiast eller noen som er glad i kaffe? Gavekort hos Baria er da midt i blinken.

 

Fortsatt usikker? Ta en titt på våre gavetips her.

 

Tilbake til bloggen