Posthallen Drinkhub har åpnet i Oslo

Posthallen Drinkhub har åpnet i Oslo

 

I det som tidligere var landets hovedpostkontor med beliggenhet i Prinsens gate i Oslo, har nå Posthallen Drinkhub åpnet opp. I det historiske bygget i Kvadraturen finner du nå ti barer under samme tak. Konseptet er åpnet opp av en rekke talenter innenfor barmiljøet i Oslo, hvor det også tilbys mat fra tre ulike restauranter. Blant de ti barene kan gjester komme innom og nyte drinker fra den baren din skulle ønske. 


Tro det eller ei - Norge er faktisk i verdensklassen på drinker. I Posthallen finner du profiler fra noen av Norges mest suksessfulle barer, blant annet Himkok og Pier 42. Før baren åpner på ettermiddagen vil lokalet brukes til konferanser og eventer, og det vil også være mulighet for utleie ved private sammenkomster når barene er stengt. 

 

 

Gjester kan nyte alt fra tequila-cocktails, gin, aperitiff, og spesialiteter innenfor øl og vin fra en av de mange barene:


Tiki Tukan

Grundër av Tiki Tukan var den første daglige lederen på Svanen, som under hans tid ble kåret til en av de 50 beste barene i verden. Tiki Tukan er en tropisk bar med fokus på fruktige cocktails. 


Chair

Chair holder også til på Grünerløkka og er en ginbar som tilbyr så mye som 150 ulike typer gin - fra hele verden, men også med fokus på ginprodusenter fra Norge. Hos Chair kan du bestille en rekke typer gincocktails og G&T. 


Bacco

Den italienske vinbaren Bacco kan tilby et stort sortiment av Italias mest anerkjente viner. Med over 30 typer vin på glass og 160 på flaske er du garantert å finne noe som faller i smak. 


Dios Mio 

Gründer av Dios Mio er meksikaneren Luis Vavik, som ønsker å tilby konseptet han kaller “Texican”. I tillegg til cocktails basert på Tequila, Bourbon og Mezcal er baren den eneste med et in-house matkonsept. 


Guilty Pleasures

Denne baren er startet og driftet av to engelskmenn og tilbyr de mest typiske cocktailene - blant annet Daiquiri, Mojitos og longdrinks. Guilty Pleasures er definitivt plassen å besøke om man ønsker gode vibber. 


Red Drop

Den tidligere barsjefen for Bettola på Grünerløkka er hjernen bak Red Drop, en aperitiff-bar. Da Tomas var barsjef for Bettola vant baren mange priser og ble etablert som en av de beste barene i Norge. 


Seid

Seid drives av Magnus Thorseth, en av de større profilene i Norges bar-industri, og har blant annet vunnet World Class og jobbet på Pier 42. Baren bærer et norsk preg med servering av blant annet aquavit, men også andre norske råvarer som kommer godt frem i drinkene.


I tillegg finnes Posthallens egen bar med navnet Post Bar, og et vinbord som tilbyr vin fra hele verden - ett bord med fokus på “old world”-viner og ett med fokus på “new world”-viner. 

 


Skal du besøke Posthallen?

Tilbake til bloggen