5 ting du trenger til ferieturen

5 ting du trenger til ferieturen


1. En god kjøleboks er en god investering.

Den gjennomsnittlige kjøleboksen holder som regel bare mat og drikke kalde i noen timer. Om du planlegger en ferietur over flere døgn, kan det derfor være lurt å investere i en kjøleboks av bedre kvalitet. Enkelte kjølebokser holder isbiter fryst i så lenge som 5 dager! Her er det selvfølgelig viktig å vurdere hvor langt du skal på tur. Parkerer du bilen og går en kilometer, er det akseptabelt å bære med en kjøleboks. Skal du krysse Hardangervidden, bør plass og vekt gå til mer essensielle ting ;).


2. Primus

En primus både koker opp vann og varmer opp mat raskere enn stormkjøkken, og er derfor kjekk å ha med seg på tur. Husk å plasser den på et flatt, trygt sted, hvor den ikke er til fare for deg eller omgivelsene.


3. Plastglass

Bruddsikre plastglass er perfekte til tur og utebruk, da man slipper faren for knust glass som kan skade både mennesker og dyr, eller plastikkrester som blir liggende ute i naturen i tusenvis av år, før det brytes ned.


Iris Bruddsikker Plastikktumbler 45 cl

Iris Plastic Tumbler 45cl, kan ikke skilles fra ekte glass og er en perfekt allrounder. Iris-kolleksjonen har også cocktailglass og vinglass.

Les mer her


4. Mikrofiberhåndklær

Skal du ut å gå et stykke med tung sekk? Handklær av mikrofiber er perfekt til ferieturer da det er lette å bære og tar lite plass. En annen fordel er også at de tørker raskt, slik at du unngår å måtte tørke deg med et vått håndkle etter neste vask.

 

5. God drikke

God drikke er et must til en vellykket ferietur, for både store og små. Three Cents kolleksjonen har drikke som kan brukes til å blande enkle to-komponents drinker, som Gin Tonic, men også til å nytes alene som de er.


Three Cents - Pink Grapefruit

Pink Grapefruit Soda er én av Three Cents sine nyere smaker, med herlig smak av frisk grapefrukt. Den passer ypperlig alene, eller med gin, men også i en rekke søte og sure drinker. En av de mest populære drinkene med grapefrukt er den tequila-baserte Paloma fra Mexico, som du kan finne under våre oppskrifter.

Les mer her

Tilbake til bloggen