Sommeren er her for fullt og det byr på sammenkomster og gjester. Er du på utkikk etter noe deilig men enkelt å servere gjestene? Prøv ut denne sommerpunchen.
Kategori
Enkel
Porsjoner
8
Sommeren er her for fullt og det byr på sammenkomster og gjester. Er du på utkikk etter noe deilig men enkelt å servere gjestene? Prøv ut denne sommerpunchen.
Ingredienser
4 dl hvit rom
2 dl ferskpresset sitronsaft
2 dl ferskpresset limejuice
2 dl appelsinjuice
2 dl tranebærjuice
1 dl sukkerlake
1 flaske musserende vin eller champagne
Fruktstykker (f.eks. appelsin-, sitron- eller limeskiver, jordbær, bær)
Isbiter
Instruksjoner
I en stor mugge eller serveringsbolle, bland hvit rom, ferskpresset sitronsaft, ferskpresset limejuice, appelsinjuice, tranebærjuice og sukkerlake. Rør godt for å blande ingrediensene.
Tilsett fruktstykker som appelsin-, sitron- eller limeskiver, jordbær eller bær. Disse vil gi ekstra smak og dekorasjon til punchen.
Sett punchen i kjøleskapet i minst 1-2 timer, eller helst over natten, slik at smakene får tid til å blande seg sammen.
Når du er klar til å servere, tilsett isbiter og rør forsiktig for å kjøle ned punchen ytterligere.
Rett før servering, tilsett en flaske musserende vin eller champagne for å gi punchen en boblende effekt.
Rør forsiktig med en barskje for å blande inn musserende vinen.
Pynt hver servering med fruktstykker og eventuelt friske urter som mynte eller basilikum for en frisk aroma.
Server sommerpunchen i vinglass fylt med isbiter og nyt den forfriskende og festlige stemningen!