Cocktail med minst kalorier

Cocktail med minst kalorier

Når du tenker på å nyte en cocktail, er det lett å tenke på høye kalorier og en uønsket økning i kroppsfett. Men det er faktisk mange cocktails du kan nyte uten å bekymre deg for å få på deg ekstra kilo. Her er en liste over noen av de mest populære cocktails med lavest kaloriinnhold.

Skinny Bitch

  • En Skinny Bitch består av 1 del vodka og 2 deler sukkerfri sitronbrus, som f.eks. Sprite Zero. Denne drinken er en av de med lavest kalorier og har som regel 70-80 kalorier per drink, litt avhengig av hvilken type vodka man velger.

Gin og Tonic

  • En Gin og Tonic er en av de enkleste og mest forfriskende cocktails du kan nyte. Den inneholder kun gin og tonic water, og har en gjennomsnittlig kaloriinnhold på rundt 140 kalorier per drink. Tilsett en skive sitron eller lime for ekstra smak.

Vodka Martini

  • En Vodka Martini er en annen enkel cocktail med lavt kaloriinnhold. Den består kun av vodka og vermouth, og har en gjennomsnittlig kaloriinnhold på rundt 150 kalorier per drink. Velg en kalorifri vermouth for å holde kaloriantallet så lavt som mulig.

Daiquiri

  • En Daiquiri, laget med rom, sitronsaft og sukker, har også et lavt kaloriinnhold. Den har en gjennomsnittlig kaloriinnhold på rundt 200 kalorier per drink, noe som gjør den til en av de mest kalorivennlige fruktige cocktails.

Klassisk Mojito

  • En Klassisk Mojito er en annen cocktail med lavt kaloriinnhold. Laget med rom, sitronsaft, sukker, mynte og soda, har den en gjennomsnittlig kaloriinnhold på rundt 200 kalorier per drink.

Screwdriver

  • En Screwdriver, laget med vodka og appelsinjuice, har også et lavt kaloriinnhold. Den har en gjennomsnittlig kaloriinnhold på rundt 200 kalorier per drink, noe som gjør den til en av de mest kalorivennlige fruktige cocktails.

Dette er bare noen få eksempler på cocktails med lavt kaloriinnhold. Når du bestiller en cocktail, kan du alltid be om å bruke sukkerfri alternativer for å holde kaloriantallet så lavt som mulig. Ved å velge de riktige ingrediensene, kan du nyte en cocktail uten å bekymre deg for å få på deg ekstra kilo.

Tilbake til bloggen