Verdens beste velkomstdrink

Verdens beste velkomstdrink

En velkomstdrink er en drink som serveres når gjester ankommer et arrangement eller en fest. Det er en måte å ønske gjestene velkommen på og starte kvelden på en avslappende måte. Verden over finnes det mange forskjellige velkomstdrinker, men noen står ut som de aller beste.


Champagne Cocktail

En Champagne Cocktail er en av de mest tradisjonelle og elegante velkomstdrinkene. Den består av champagne, sukker og Angostura bitters, og gir en ren og frisk smak med en viss bitterhet.


Aperol Spritz

Aperol Spritz er en av de mest populære velkomstdrinkene i Europa, spesielt i Italia. Den består av Aperol, Prosecco og soda, og gir en lys og forfriskende smak med en hint av sitrus.


Pimm's Cup

Pimm's Cup er en annen tradisjonell velkomstdrink som stammer fra England. Den består av Pimm's No. 1, lemonade, sitron og en rekke fruktstykker, og gir en frisk og fruktig smak med en viss bitterhet.


Kir Royale

Kir Royale er en velkomstdrink som ofte serveres på fester og spesielle anledninger. Den består av cassis og champagne, og gir en dybde og sødme som passer perfekt til en feiring.


Margarita

Margarita er en annen populær velkomstdrink som passer perfekt til en varm sommerkveld. Den består av tequila, triple sec og sitronsaft, og gir en frisk og syrlig smak med en viss bitterhet.


Disse er bare noen få eksempler på gode velkomstdrinker. Uansett hva du velger, så vil en velkomstdrink være en god måte å starte kvelden på og ønske gjestene velkommen på. Sørg for å velge en drink som passer til arrangementet og gjestene, og la kvelden begynne!

Tilbake til bloggen