Hacks for å lage verdens beste iskaffe hjemme

Hacks for å lage verdens beste iskaffe hjemme

Iskaffe har blitt svært populært de siste årene, men det er kostbart om man skal kjøpe det på kafè hver dag. Hvorfor bruke penger på iskaffe om man kan lage den like god hjemme? Her har du våre tips til en hjemmelaget nytelse.

1. Kaffesirup

Kaffesirup brukes hovedsakelig for å tilsette god smak i både varm og kald kaffe. Tilsett en liten dæsj sjokolade, karamell, vanilje eller hasselnøttsirup i iskaffen din. Sirupen kan gjerne tilsettes først i glasset, før du heller i de andre ingrediensene.

2. Store isbiter

Har du merket at iskaffen din er utvannet hvis du venter i noen minutter med å drikke den? Ved å bruke store isbiter vil drikken holde seg kjølig, og man vil unngå at den blir utvannet slik at man kan nyte den lenge.

3. Lag isbiter av kaffe

Ta iskaffen din til et nytt nivå ved å bruke isbiter av kaffe. Da vil du unngå utvannet iskaffe og la den bli sterkere etterhvert som isbitene smelter. Tilsett isbitene av kaffe i et glass med en skvett varmt vann, fyll etter med melk og tilsett din favorittsirup. Vipps, så har du en ordentlig iskaffe!

4. Tilsett en klype salt

Ikke så glad i den bitre ettersmaken av kaffe? Salt nøytraliserer bitterhet, og ved å tilsette en liten klype salt i iskaffen unngår du ettersmaken og gjør den mildere.

 

Lykke til!

 

Tilbake til bloggen