Blue Lagoon - en forfriskende og fargerik cocktail

Blue Lagoon - en forfriskende og fargerik cocktail

Blue Lagoon-cocktailen er en fargerik og forfriskende drink som har fått navnet sitt fra den vakre naturlige lagunen på Island. Denne cocktailen er populær for sin blåfargede utseende og sin friske smak. I denne artikkelen vil vi utforske opprinnelsen til Blue Lagoon-cocktailen og dele en oppskrift som du kan prøve hjemme.

Opprinnelsen til Blue Lagoon-cocktailen er noe uklar, men den ble først populær på 1960-tallet. Drinken fikk økt popularitet takket være sin levende blåfarge og forfriskende smak. Blue Lagoon-cocktailen er en blanding av vodka, blå curaçao-likør og sitron-lime brus, og den serveres vanligvis med isbiter i et høyt glass.

Blue Lagoon Oppskrift

Ingredienser:

 • 45 ml vodka
 • 10 ml blå curaçao-likør
 • 10 ml Blå Curacao sirup
 • 120 ml sitron-lime brus
 • Isbiter
 • Sitronskive eller kirsebær til garnityr (valgfritt)

Fremgangsmåte:

 1. Fyll et høyt glass med isbiter.
 2. Tilsett vodka og blå curaçao-likør og sirup i glasset.
 3. Rør forsiktig for å blande ingrediensene.
 4. Hell sitron-lime brus over blandingen.
 5. Rør igjen forsiktig for å sikre at ingrediensene er godt blandet.
 6. Pynt cocktailen med en sitronskive eller et kirsebær, hvis ønskelig.
 7. Server umiddelbart og nyt!

Merk: Du kan også tilpasse oppskriften etter smak og preferanser. Hvis du ønsker en søtere smak, kan du legge til litt enkel sirup eller sukkerlake. Du kan også eksperimentere med forskjellige garnityr, som en appelsinskive eller en cocktailparaply, for å gi drinken en ekstra touch.

Blue Lagoon-cocktailen er ikke bare visuelt tiltalende, men den tilbyr også en forfriskende smaksopplevelse. Den sprudlende kombinasjonen av vodka, blå curaçao-likør og sitron-lime brus gir en balansert blanding av sødme og friskhet.

Enten du vil imponere gjestene dine på en fest eller bare vil nyte en deilig drink på egen hånd, er Blue Lagoon-cocktailen et flott valg. Så hvorfor ikke blande opp en batch og la deg transportere til den vakre og forfriskende atmosfæren av Blue Lagoon? Slapp av, nyt og la deg bli henført av denne fargerike drinken.

 

For passende glass, besøk denne linken.

For barutstyr, besøk denne linken.

 

Tilbake til bloggen